Over mij

Mediator

Ik ben MfN-registermediator en leg mij toe op zakelijke mediations: samenwerkingsgeschillen en andere geschillen en conflicten tussen zakelijke partijen, B-to-B dus.

Door mijn achtergrond als ondernemingsrecht- en insolventierechtadvocaat, waarbij ik ook regelmatig optreed als curator, heb ik geleerd snel de relevante belangen van zakelijke partijen boven tafel te krijgen. Daarbij heb ik veel gevoel en affiniteit voor de financiële en commerciële aspecten die bij partijen leven.

Ik ben als advocaat, mediator en curator aangesloten bij het advocatenkantoor Griph Law en als insolventiemediator ook bij Insolving, en tenslotte ook nog als herstructureringsdeskundige en observator in het kader van de WHOA bij AllesOverWHOA.

 

Frankfort Mediation in beeld

Ervaring

Sinds 1996 ben ik advocaat, met een korte uitstap naar het bedrijfsleven als bedrijfsjurist en MT-lid bij een middelgroot internetbedrijf. Ik heb mij gespecialiseerd in ondernemingsrecht en faillissementsrecht en sta cliënten bij en adviseer over onder meer overnames, financieringen, samenwerkingen, bestuursaansprakelijkheidsclaims en vergelijkbare kwesties. Cliënten komen uit alle geledingen van het bedrijfsleven, met een accent op industrie, handel en nieuwe media. Ik ben ook mentor geweest bij Rockstart, de Amsterdamse startup accelerator, en advocaat en adviseur van diverse startups.

Door de rechtbank Noord-Holland word ik regelmatig als curator in faillissementen of als bewindvoerder in surseances van betaling aangesteld.

Lidmaatschappen

Opleiding

Ik heb gestudeerd in Utrecht en daarna onder meer de INSOLAD/Grotius specialisatieopleiding Insolventierecht (cum laude) en de Grotius specialisatie- opleiding Vennootschaps- en ondernemingsrecht gevolgd. In 2021 heb ik aan de Universiteit Leiden de specialisatieopleiding (PAO) tot herstructureringsdeskundige in het kader van de WHOA gedaan. In 2017 heb ik aan het ADR Instituut in Amsterdam de Beroepsopleiding tot Legal Mediator gevolgd.

Vraag vrijblijvend advies aan

10 + 13 =

Direct antwoord op uw vraag?
Neem contact op met +31 (0)6 - 129 20 677.